Međunarodna natjecanja

Svalina, Vukančić i Židov na 1. Mediteranskom dvoranskom mlađeseniorskom prvenstvu

Naši članovi prema Francuskoj Foto: Renato Branđolica/koesport Naši članovi prema Francuskoj

Jedan od razloga ranijeg termina ovogodišnjeg mlađeseniorskog dvoranskog prvenstva Hrvatske je upravo i to jer je za 1. izdanje Dvoranskog prvenstva Mediterana do 23 godine rok za prijavu bio upravo tog dana (12.1.).

Na samom natjecanju se jasnije iskristalizirala slika oko kandidata među kojima su i naša tri člana.

Tako su pozive za nastup na premijernom izdanju ovog natjecanja dobili Filip Svalina (1500m), Katarina Vukančić (1500m) i Tajana Židov (800m).

Oni će put Miramasa, gradića koji se nalazi blizu Marseillea u Francuskoj, a razlog domaćinstva je zasigurno prekrasno izdanje “Stadium Miramas Métropole” koja je otvorena tijekom listopada prošle godine.

Šteta je što se neće održati sve discipline s obzirom da od trčanja primjerice nema 3000 isto kao što se ne održavaju sve tehničke discipline već je parcijalno odabrano po spolu.

Ovakva odluka i ne čudi jer se ipak natjecanje održava jedan dan, u subotu (19.1.). Uostalom, veseli da Mediteranska atletska unija osim istoimenog prvenstva na otvorenom za mlađe seniore i seniorke želi i dalje razvijati ova natjecanja te je tako započela i s dvoranskim.

Sretno svima!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook