Međunarodna natjecanja

Susret kadetskih reprezentacija: 15 naših članova iduću subotu u Mariboru

Hrvatski atletski savez Foto: HAS Hrvatski atletski savez

U Mariboru će se 27.9 održati tradicionalni susret kadetskih reprezentacija poznat kao i 'petoboj' Češke, Mađarske, Hrvatske, Slovenije i Slovačke. Pozive u reprezentaciju dobilo je čak 15 naših članova što je rekordan broj barem što se našeg kluba tiče i još jedna u nizu potvrda i priznanja našoj sjajnoj kadetskoj generaciji.

Od kadeta pozive su dobili: Bruno Penezić (100m, 300m i 4x100m), Sven Cepuš (300m prepone), Zlatko Kožuhar, Nikola Klarić (3000m), Bruno Rožman (3000m hodanje), Karlo Bertina (disk), Tomislav Blekić (kladivo) i Mihael Jurčić (4x300m)

Kod kadetkinja su pozvane: Katarina Vukančić (2000m), Aleksandra Stefany Bižić, Josipa Livaković (3000m hodanje), Ema Glas (vis), Barbara Geld (kugla), Marija Balenović (kladivo) i Karla Puljko (4x100m).

Od vodstva su pozvani Matija Jakopović i Krešimir Jurlin. Cjelokupni sastav hrvatske kadetske reprezentacije možete pogledati u linku ispod članka.

Sastav reprezentacije napravljen je prema rezultatima postignutim prije tjedan dana u Čakovcu na finalu kadetskog Kupa Hrvatske. Obavijest o okupljanju ekipe bit će objavljeno naknadno na stranicama Hrvatskog atletskog saevza.

Čestitamo našim članovima i članicama na pozivima i izborenim nastupima za reprezentaciju!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook