Međunarodna natjecanja

64. Hanžekovićev memorijal: Kovačić i Pravdica četvrtoplasirani u svojim disciplinama

Logo Foto: zagreb-meeting.com Logo

Kišovito i hladno vrijeme obilježili su ovo izdanje IAAF World Challenge Zagreb, ali to nije spriječilo Matea Kovačića i Filipa Pravdicu.

Filip je nastupao na skoku u dalj koja je ove godine dobila status "nacionalne discipline". Odmah u prvoj seriji odlično je skočio, ali nažalost uz mali prijestup. Ostali pokušaji nisu bili toliko daleki i u posljednjoj seriji je na kraju najbolje skočio.

Suci su izmjerili 7.23 čime je osvojio 4. mjesto, a sam rezultat je dobar s obzirom na spomenute vremenske uvjete. Idući nastup trebao bi uslijediti sredinom mjeseca na mlađeseniorskom prvenstvu Hrvatske gdje ne sumnjamo da će biti još bolji.

Mateo Kovačić je kao i prošle godine trčao B utrku na 400m i osvojio identičan plasman kao njegov klupski kolega. Sve se odvijalo u slično vrijeme (oko 18h) tako da ni Mateo nije imao ništa više sreće s boljim vremenom. Pred zagrebačkom publikom je pružio novi dobar nastup, u cilj je ušao s vremenom 48.34. Plasman i vrijeme bolje od prošlogodišnjeg kad su uvjeti bili i znatno bolji.

Čestitke našima na ostvarenim plasmanima i rezultatima!

  • Natjecanje: 64. Hanžekovićev memorijal
  • Mjesto: Zagreb
  • Datum: 3.9.2014.
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook