Međunarodna natjecanja

SP za mlađe juniore i juniorke: Filipović na 400m rezultatom sezone do polufinala! (VIDEO)

Dora Filipović Foto: Renato Branđolica Dora Filipović

U Kolumbiji, Caliju, održao se jutarnji dio prvog dana natjecanja za najbolje mlađe juniore i juniorke diljem svijeta na kojem je od naših članova uspješno nastupila Dora Filipović.

Neka vas ne zbuni jutarnji dio, razlika u vremenskoj zoni Kolumbije i Hrvatska je velika. Nastupala je u kvalifikacijskoj 5. skupini od mogućih 7 i u svojoj skupini završila kao trećeplasirana čime se automatski kvalificirala u daljnji tijek natjecanja, a to bi bilo polufinale.

Osim plasmana, svakako vrijedi istaknuti rezultat sezone, prva utrka ispod 56 sekundi, točnije 55.77! Četvrtoplasiranu je ostavila skoro za sekundu iza sebe i možemo slobodno reći kako je to na kraju više nego zaslužen odlazak u polufinale. Sveukupno je to 20. rezultat kvalifikacija.

Drago nam je radi nje, nakon prošlogodišnje mini-tragedije ispadanja sa Svjetskog juniorskog prvenstva (na onako naivan način s gubljenjem ravnoteže i gaženjem linije), došla je na svoje i nastavlja svoj put na ovom natjecanju!

Sa zadovoljstvom možemo reći kako Dora ponovno trči sutra tj. po našem vremenu preksutra (četvrtak), polufinale je na rasporedu po našem vremenu u 2:05!

Tamo može biti apsolutno rasterećena i mirna u smislu da je svoj glavni cilj ispunila, što je podsjećamo, ove sezone bilo otežano i ovaj uspjeh čini većim, s obzirom na to da je jedno razdoblje morala 'pauzirati' radi manjih problema s ozljedom. Kao što smo i dana vidjeli, sada je to iza nje te se može posvetiti još bržim rezultatima.

Velike čestitke Dori na ostvarenom i želimo joj puno sreće u polufinalu!

  • Natjecanje: Svjetsko prvenstvo za mlađe juniore i juniorke, 1.dan
  • Mjesto: Cali (COL)
  • Datum: 15.7.2015.
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook