Međunarodna natjecanja

Prvi bodovi u Dijamantnoj ligi: Ana Šimić trećeplasirana s novim rezultatom sezone! (VIDEO)

Ana Šimić Foto: Renato Branđolica Ana Šimić

Više nego dobro započela je atletska sezona za našu Anu Šimić u Dijamantnoj ligi, ova subota bila je rezervirana za Šangaj

Nakon zagrebačkih 190cm, Ana je danas preskočila još više, 192cm! Prvi problemi počeli su na 188cm gdje je preskočila iz drugog pokušaja, ista situacija bila je na 190cm i onda na već spomenutoj visini preskače odmah iz prvog pokušaja.

Veseli vidjeti sve bolje i bolje skakanje iz nastupa u nastup i želimo joj nastavak takve serije na idućim natjecanjima koja slijede.

Ovime je osvojila 4 boda i (logično) zauzima sveukupni plasman koji joj je pripao danas, 3. mjesto. Za ovu sezonu se sustav bodovanja u dijamantnoj ligi promijenio, sada se boduju prvih 6 mjesta po sistemu 10-6-4-3-2-1.

Nakon natjecanja je dala i službenu izjavu: "Skočila sam rezultat sezone i to je dobro. Moj trener nije ovdje i imala sam određene poteškoće sa zaletom te zato nisam uspjela preskočiti 194cm. Radit ćemo na brzini idućih nekoliko tjedana i to će dodatno popraviti moje izvedbe. Iduće natjecanje za mene je u Portlandu i nadam se novom poboljšanju rezultata".

Dijelimo njezine želje.

Velike čestitke našoj Ani na novom uspješnom nastupu i ostvarenom rezultatu, a čestitke šaljemo i Sandri Perković koja je više nego sjajno otvorila dijamantnu sezonu diska sa 70.88! Bravo!

  • Natjecanje: Dijamantna liga
  • Mjesto: Šangaj (CHI)
  • Datum: 14.5.2016.
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook