Međunarodna natjecanja

Nakon Zagreba, pred nama prvi ovosezonski nastup Ane Šimić u Dijamantnoj ligi

Ana Šimić Foto: Tomislav Veić Ana Šimić

Nakon uvoda u atletsku sezonu kao što je bio Agramov Miting otvorenja sezone, vrijeme je za početak europske-svjetske atletske turneje u atletici, a u vrhu tog ranga nalazi se IAAF-ova Dijamantna liga.

Ana Šimić već u prvom nastupu nadmašila je svoju cjelokupnu dvoransku sezonu preskočivši pred svojom publikom 190cm što je do sada i njezino najbolje otvaranje sezone. Zanimljivo, prije dvije godine je bila na istom mjestu preskočila 189cm i zatim je idući nastup uslijedio u Šangaju gdje preskače još boljih 197cm.

U 2015. Šangaj nije na rasporedu imao disciplinu ženskog skoka u vis stoga je sama sezona išla u drugačijem smjeru, ali 2016. donosi sličniji raspored tako da ju u Šangaju ponovno pratimo u pokušajima da nastavi sezonu u dobrom ritmu jer kao što smo i ranije pisali, 190cm je zaista fantastično za ovo razdoblje i početak sezone. 

Prema lokalnom vremenu ženski skok vis počinje od 17h u subotu (ili ako hoćete baš precizno od 16:56), a po našem vremenu bi to trebalo biti isti dan u 11h. Uz malo viši postotak vlage vremenski uvjeti bi trebali biti zadovoljavajući, počevši od toga da natjecanje prođe bez padalina.

Spomenimo kako uz Anu sezonu otvara i Sandra Perković, njezin nastup je na rasporedu sat vremena kasnije.

Veselimo se ovom 'zakuhtavanju' još jedne, nadamo se, uzbudljive sezone te zaista želimo puno sreće našoj članici u prvom dijamantom nastupu!

  • Natjecanje: Dijamantna liga
  • Mjesto: Šangaj
  • Datum: 14.5.2016.
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook