Međunarodna natjecanja

Pravdica zaključio dvoransku sezonu novim osobnim rekordom na Prvenstvu Balkana

Sjajna dvorana u Turskoj Foto: Stivosspor blogspot Sjajna dvorana u Turskoj

U Istanbulu sada već tradicionalno održava se Prvenstvo Balkana za seniore i seniorke, a od naših članova tamo su nastupali Filip Pravdica i Hrvoje Čukman.

Nije puno, ali se svakako broji, Filip je na skoku u dalj skočio svoj novi osobni rekord u dvorani, popravivši ga za jedan centimetar i on sada iznosi 7.57. Zanimljivo je kako je time zauzeo 6. mjesto dok je primjerice prošle godine identičan rezultat na istom natjecanju bio dovoljan za 1. mjesto.

Drugačija godina i jača konkurencija, očigledno. Sve u svemu, povratnik nakon godinu dana izbivanja s atletskih terena može biti itekako zadovoljan, nastavio je tamo gdje je počeo i završava ovu dvoransku sezonu za centimetar slabiju od apsolutnog osobnog rekorda (7.58 na otvorenom).

Ne bude li problema s ozljedama, a toplo se nadamo da neće, zasigurno za par mjeseci može skočiti još više i još dalje.

Hrvoje je prvi puta nastupao na dvoranskoj inačici ovog natjecanja i nažalost, nije uspio završiti utrku na 60m prepone. Na drugoj preponi je zapeo i dalje naprosto nije nastavio.

Netom prije toga bilo je podosta problema na samom startu (dva puta se ponavljao) što je zasigurno utjecalo na situaciju uz činjenicu da je ovo bio debi pa je sigurno i trema bila nešto veća.

No to ne mijenja prekrasnu dvoransku priču i sezonu u kojoj je započeo na 400m i uzeo medalju da bi se uspješno 'prebacio' na 60m prepone u Rijeci gdje je osvojio sva tri naslova koja je mogao - juniorski, mlađeseniorski i onaj najvrijedniji, seniorski! Nadamo se i želimo mu još puno uspjeha u sezoni na otvorenom.

Čestitamo!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook