Međunarodna natjecanja

Ponovno dvostruki dvoranski program: Jedni u Rijeku, drugi u Beograd

Puno otvorenih pitanja na puno otvorenih disciplina Foto: AK Agram Puno otvorenih pitanja na puno otvorenih disciplina

Točnije, oni koji će sprintati, skakati i bacati nastupaju na Pojedinačnom prvenstvu Hrvatske u dvorani za mlađe seniore i seniorke (U23) dok ostatak ekipe koji nastupa od 400 do 3000m ide u Beograd na seniorsko dvoransko prvenstvo gdje će nastupati izvan konkurencije.

Što se Rijeke tiče, satnica je više manje standardna kao i nastupi naših članova i članica uz možda (ovisno kako za koga) iznenađenje na nekim disciplinama. Najveći broj natjecatelja dolazi upravo iz našeg kluba, a vidjet ćemo na kraju subote i njihovu uspješnost.

S druge strane, iako se bližimo otvaranju naše dvorane u Zagrebu, realitet je da je ipak još nemamo, a natjecateljska sezona ipak je u jeku. U tom smislu je i logično otići u Beograd koji se do sada pokazao kao ugodan domaćin, neovisno jesu li bile pripreme i natjecanja u pitanju. Nadamo se kako ćemo sličnom mjerom u budućnosti moći 'uzvratiti'...

Preliminarne startne liste za oba natjecanja (i tko sve točno nastupa od naših atletičara i atletičarki) možete pronaći u linku ispod ove kratke najave.

Sretno!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook