Međunarodna natjecanja

Petters u College Stationu (Texas) otvorila dvoransku sezonu osobnim rekordom na 800m

Trčati u ovakvoj dvorani... zavidimo Anamariji Foto: AK Agram Trčati u ovakvoj dvorani... zavidimo Anamariji

Nakon lijepo odrađene kros sezone, krenuli su događaji na stazi, što je sigurno nešto za što će Anamarija Petters biti još motiviranija i spremnija, a u prvom nastupu dobro je počelo.

Texas A&M 13 Team Invitational ime je natjecanja, dvoranskog otvaranja sezone u 2016. godini na kojem je prvo trčala 800m, a zatim sudjelovala u štafeti 4x400m. 

Na 800m je trčala u prvoj i po rezultatima sudeći, najbržoj skupini. Pripalo joj je 4. mjesto, a identičan plasman dočekao ju je u sveukupnom poretku s rezultatom 2:15,74, a taj rezultat je ujedno njezin novi osobni rekord u dvorani! Prvi prolaz na 200m pripao je Anamariji, nakon toga je došlo do promjena u poretku.

S obzirom na to da je prijašnji osobni rekord odmah u prvoj utrci nadmašila za sekundu i pol, možemo reći da se već vide prvi plodovi normalnog načina rada i treninga u normalnim uvjetima dok atletičari i atletičarke koji treniraju u hrvatskoj zbilji vide samo na natjecanjima što je naravno, velik nedostatak.

Na 4x400m u rezultatima se ne mogu vidjeti sastavi štafeta, ali prije nastupa smo imali njenu potvrdu da će trčati ovdje tako da vrijedi istaknuti 3:51,66 Texas-Arlingtona i osvojeno 3. mjesto. Prema vlastitim dojmovima, u štafeti je još bolje nastupila i tako zasigurno može s optimizmom gledat dalje. Sveukupnim zbrajanjem bodova, njezina ekipa je sveukupno (sva natjecanja) završila kao drugoplasirana s brojem bodova 89.

Čestitamo na otvaranju sezone i želimo joj još bržih utrka u nastavku dvoranske sezone!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook