Međunarodna natjecanja

Nastavak dobrih priča iz Austrije: Lončarek i dalje nepobjediva

Ivana Lončarek ponovno je imala razloga za zadovoljstvo Foto: Renato Branđolica Ivana Lončarek ponovno je imala razloga za zadovoljstvo

Osim državnog kadetskog-mlađekadetskog prvenstva Hrvatske i sveučilišna američka atletska natjecanja, pratili smo i Ivanu Lončarek tj. Gugl-Indoor u Linzu, Austriji.

Trčala je 60m prepone, i to dvije utrke. Prvo je pobijedila u kvalifikacijskoj istrčavši 8.34, a sat i pol kasnije trčalo se i finale koje je bilo još brže. Isto je vrijedilo i za nju i tako ciljem prolazi vremenom 8.27 što je identično onom što je trčala Stanislava Lajcakova koja je završila na istoj pobjedničkoj poziciji.

Rijetko se događaju takve situacije, ali kao što znamo spomenuti u nekim primjerima, nije nemoguće da se negdje dobiju dva pobjednika, uostalom, foto-finiš je rekao svoje.

Tako se zapravo nastavila njezina serija 1. mjesta kako na domaćim tako i na međunarodnim natjecanjima. Osim ove diobe pobjedničke pozicije, nedavno je slavila na seniorskom prvenstvu Hrvatske i to dva puta (ili tri puta ako se kvalifikacije računaju) kao i prije toga pobjedničke nastupe u Beču, i to u dva navrata.

Nema druge nego da joj poželimo samo nastavak iste i što više pobjeda, bravo!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook