Međunarodna natjecanja

Nastavak dobrih američkih priča: Filipović do osobnog rekorda na 200m, novi super nastup Cepuša

Sven Cepuš prije starta Foto: Texas Tech (screenshoot) Sven Cepuš prije starta

Dora Filipović i Sven Cepuš u ovom trenutku naši su najaktivniji članovi na studiju u Sjedinjenim Američkim Državama gdje uspješno nastupaju za svoje sportske sveučilišne ekipe.

Sven je trčao na još jednom natjecanju održano na domaćem terenu u Texasu, a disciplina je očekivano bila 800 metara. Nakon istrčanih 1:49,00 i ostvarivanja norme za Europsko prvenstvo u dvorani kao i potvrde norme za Europsko prvenstvo do 23 godine, pratili smo još jedan nastup koji je bio nešto sporiji od ovog rezultata, ali opet dovoljno brz da vidimo da to nije bila slučajnost.

Sveukupno je bio drugoplasirani u konkurenciji, a vrijeme je 1:50,29. Kroz utrke su se odvijale promjene u poretku i Sven je u konačnici došao do prilike da napadne pobjednika Michaela Rhoadsa, ali potonji je ovaj puta bio malo brži u završnici.

No, nevezano za to, radi se o još jednom kvalitetnom dvoranskom nastupu za njega i želimo mu što konstantniji nastavak dvoranske sezone.

Zato Dora nastavlja s novim dobrim nastupima, ovaj puta je na 400m vrijeme bilo 56.91 što je nedaleko od nedavnog osobnog rekorda (56.79), a on je ovaj puta 'pao' na 200m gdje je istrčanih 24.66 sigurno bolje od dosadašnjih 24.93. Štoviše poboljšanje za skoro 3 desetinke...

Plasmani su bili 11./28. mjesto na 400/200 metara.

Čestitamo!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook