Međunarodna natjecanja

Miting Celjskih knezova 2012

Goran Grdenić, danas trećeplasirani Foto : Renato Branđolica Goran Grdenić, danas trećeplasirani

Naši atletičari su i ove godine nastupali u Celju na Međunarodnom mitingu atletske lige.

Goran Grdenić danas je nastupao na 3000m gdje je ostvario treće najbolje vrijeme u utrci s istrčanih 8:52,89. Goran je jedan od onih koji će nastupati ovaj vikend na Pojedinačnom PH za mlađe seniore i seniorke. Radi se o njegovom posljednjem nastupu na ovom natjecanju obzirom da od iduće godine više neće biti mlađi senior.

Na 800m nastupao je Jure Josipović. Pretpostavljamo kako većina vas zna kako ovo nije jedna od njegovih glavnih disciplina, ali Jure je imao želju okušati se i ovdje. Nastupao je u prvoj skupini gdje je osvojio 3.mjesto s istrčanih 2:00,04. Sveukupno je spomenuto vrijeme vrijedilo 12.mjesta.

Prošlo je više od dvije godine otkada je Milan Kotur posljednji put nastupio na 400m. Danas smo ga ponovno gledali upravo u toj disciplini, u svojoj skupini je kroz cilj prošao kao petoplasirani, a sveukupno je bio šestoplasirani. Njegovo današnje istrčano vrijeme je 49.28.

Još više vremena je prošlo od posljednjeg pojedinačnog nastupa Danijele Grgić. Posljednji put je u pojedinačnoj konkurenciji nastupila na 200m u Varaždinu i osvojila 4.mjesto. Tri godine kasnije (nešto malo više zapravo) tj. danas trčala je utrku dugačku 800m i osvojila 6.mjesto, a vrijeme je 2:19,17. Nadamo se kako je ovo jedan "novi početak" i kako ćemo još gledati Danijelu na stazi u godinama koje slijede. Uz nju je trčala i Anamarija Petreš, njezino današnje vrijeme bilo je 2:20,21 i njime je osvojila 8.mjesto.

Od naših je još nastupala Romana Tea Kirinić na 400m gdje je sveukupno bila petoplasirana (59.11). Romanu također očekuje nastup na mlađeseniorskom prvenstvu i sigurno ćemo ju gledati u još boljem izdanju.

Čestitke svima na plasmanima!

  • Natjecanje: Miting Celjskih knezova
  • Mjesto: Celje
  • Datum: 5.9.2012
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook