Međunarodna natjecanja

Longhorn Invitational: 2. mjesto za žensku ekipu UT Arlington, 25. mjesto za Petters

Logo ekipe Foto: arlington-tx.gov Logo ekipe

Iz tjedna u tjedan trče se krosevi u Texasu, ovaj puta je lokacija bila Austin, grad koji broji preko 900 tisuća stanovnika.

Spomenuli smo to jer su prijašnji gradovi domaćina uglavnom bili manji od glavnog grada Hrvatske pa da iskoristimo priliku i povučemo kratku usporedbu. No to danas nije tema već je tema Anamarija Petters i njezin novi nastup na kros utrci.

Ponovno je ženski dio trčao 6km koji je ona istrčala za 19:48 i plasirala se na 25. mjesto. Očekivano se iznad nje nalaze oni nešto iskusniji (čast izuzecima) što je isto podatak koji veseli, Anamarija je među curama koje pripadaju prvoj godini, ponovno među najbržim trkačicama.

Trčalo se po brežuljkastoj Balcones-Spicewood Springs stazi (blizu se u sklopu toga nalaze i golf tereni), a uvjeti su prema službenom izvještaju za razliku od prijašnjih godina bili ugodniji i manje topliji. Glavni trener UTA Mavsa, John Sauerhage, pod čijom je paskom sada i naša članica, iz natjecanja u natjecanje s izjavama djeluje sve zadovoljnije, a uskoro ćemo vidjeti je li to zaista s razlogom.

Idući tjedan/vikend nema utrka, sve će biti posvećeno treninzima i pripremi za nove kros utrke. 

Iduća će biti najdalja do sad, ujedno i prva za Petters izvan Texasa. "Crimson Classic" održava se u Tuscaloosi, Alabami. Isto jedan manji gradić, a samu utrku na službenoj stranici UT Arlingtona okarakterizirali su kao 'final pre-championship race' prije konferencijskog prvenstva o kojem ćemo pisati više kada dođe vrijeme za to.

Čestitamo i puno sreće u idućoj utrci želimo, kako pojedinačno, tako i ekipno!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook