Međunarodna natjecanja

Američka kros sezona se 'zahuktava', nova dva nastupa za Petters

Anamarija Petters Foto: Sharon Ellman Anamarija Petters

Anamarija Petters se prošli i ovaj vikend okušala na novim kros stazama u Texasu na dvije utrke u dva američka gradića, jedan u Grand Prairieu, a drugi je College Station

Grand Prairie tj. Gerald Richey Invite definitivno je bio uspješan za UTA Mavse i Anamariju, ekipno su bili u samom vrhu poretka. Preciznije rečeno, muška ekipa je pobijedila, a ženska se pozicionirala na 2. mjesto. Ovdje se trčalo 5 kilometara, a Petters je dionicu istrčala za 19:23 i time zauzela 15. mjesto.

Tjedan dana kasnije College Station nesumnjivo je na svojem Texas A&M Invitationalu imao brojnu i još jaču konkurenciju gdje su Mavsi završili kao osmoplasirana ekipa od 16 njih. Točno na polovici.

Na utrci 6km nastupilo je 146 natjecateljica, a među njima je naša članica završila svoju utrku skoro na sredini, pripalo joj je 76. mjesto s vremenom 22:40,5. Po izvještajima s natjecanja može se vidjeti kako se najbolje snašla među 'prvašićima' tj. onima koji su tek prvu godinu ovdje što je zasigurno dobar znak.

Inače, osim samih staza koje nisu bile iste kao u debitantskom nastupu, možemo spomenuti kako se Anamarija polako privikava na jedan drugačiji način treninga (logično, ovo je ipak Texas) pa ćemo s još većim zanimanjem pratiti njezine nastupe u 10. mjesecu.

Čestitke na nova dva nastupa! 

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook