Međunarodna natjecanja

Lončarek, Svalina, Kolar, Raguž i Dubajić na 69. Hanžekovićevom memorijalu

Ivana, Filip, Alen, Jakov i Luka Foto: Renato Branđolica/AK Agram Ivana, Filip, Alen, Jakov i Luka

Priliku za nastup na IAAF World Challenge Zagreb ove godine ponovno je dobila nekolicina naših članova koji će tako nastupati pred zagrebačkom publikom 3. rujna, a za to vrijeme će se u Pravetsu održavati 2. dan Balkanskog seniorskog prvenstva.

Tijekom godine bilo je na neslužbenim internetskim stranicama 'šuškanja' kako bi ovo trebao biti posljednji miting serije "World Challenge" u Zagrebu što nije ništa zabrinjavajuće jer se u tom kontekstu najavljivalo ukidanje ovog ranga koji je odmah nakon Dijamantne lige nakon čega bi Svjetska atletska federacija krenula s nekim novim konceptom kao što zapravo učestalo i rade u posljednje vrijeme.

Više se o tome pisalo tijekom prvog djela godine, a u zadnje vrijeme ne tako da je moguće kako su te preinake još uvijek u izradi.

No to je i nešto dalja budućnost te nismo fokusirani na to naspram onog što nas očekuje u Zagrebu na ovom elitnom natjecanju gdje bi Agrameri i Agramerke trebali nastupiti u nacionalnim, ali i službenim disciplinama programa. Konkretnije, prema zadnjoj objavi radi se o:

  • Ivana Lončarek - 100m prepone
  • Filip Svalina - 3000m zapreke
  • Alen Kolar - 100m (nacionalna disciplina)
  • Jakov Raguž - 100m (nacionalna disciplina)
  • Luka Dubajić - 100m (nacionalna disciplina)

Ulazimo u zadnjih tjedan dana prije održavanja mitinga tako da u danima koji su pred nas zasigurno možemo očekivati novosti kada su u pitanju atletske zvijezde koje dolaze (dio je već najavljen), kao i same startne liste koje nas očekuju.

Svima želimo puno sreće i uspjeha!

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook