Međunarodna natjecanja

Lazarić potvrdio dobru visašku formu novom pobjedom na domaćem terenu

Paolo Lazarić Foto: Brian Barrett Paolo Lazarić

U Texasu se održao novi West Texas A&M miting, ujedno je to natjecanje sportske ekipe za koju se natječu naši Paolo Lazarić i Nikolina Hrelec. U međuvremenu je na "Virgina Challengeu" nastupao Bruno Jednačak, a Anamarija Petters je bila dio "Norman John Jacobs Invitational".

Potonja je sveukupno bila osmoplasirana istrčavši 2:19,47, nešto brže vrijeme naspram prošlotjednih 2:20,86.

Još uspješniji je bio Bruno koji je za samo centimetar ostao bez pobjede i s preskočenih 7.13 u 4. seriji zaslužio je 2. mjesto. Sve u svemu, razina rezultata je i tu bliska najboljim njegovim skokovima u karijeri općenito. U posljednje vrijeme Nikolinu pratimo na 3000m zapreke, tako je bilo i ovu subotu, a istrčala je 11:30,42 i tako zauzela 5. mjesto.

Zato je najuspješniji bio Paolo koji je skočio 2.10m za pobjedu pred 'svojom' publikom. Ovaj put je krenuo od 190cm i po 5cm uspješno preskakao do spomenutog rezultata. Ovaj puta nije išao po 3cm već odmah se letvica dignula na 2.15m što je očigledno bilo previsoko taj dan, ali veseli da je nakon 2.16 i ostvarene norme za EP do 23 godine ponudio novi dobar nastup te pokazao da je i dalje u dobroj formi.

Čestitke!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook