Međunarodna natjecanja

Kolarević na Europskom zimskom bacačkom kupu

Demir prvi puta na Europskom zimskom bacačkom kupu Foto: Renato Branđolica Demir prvi puta na Europskom zimskom bacačkom kupu

Prvi puta u povijesti našeg kluba imat ćemo predstavnika na ovom natjecanju koje će se drugu godinu zaredom održati 14. i 15. ožujka u portugalskoj Leiriji.

Europska atletska asocijacija bila je izuzetno zadovoljna prošlogodišnjom organizacijom, a kako Leiriji nije bilo mrsko ponovno prihvatiti se organizacije natjecanja, prepreka za domaćinstvo nije bilo. Sveukupno će to biti 15. izdanje natjecanja predviđenog za najbolje europske bacače i bacačice u mlađeseniorskoj (do 23) i seniorskoj konkurenciji.

Demir Kolarević jedan je od malobrojnih odabranih, nastupat će kod mlađih seniora u bacanju kugle. Njegov nastup predviđen je prema aktualnoj satnici u nedjelju, 15. ožujka, u 10:30h.

U Portugal dolazi kao ovosezonski dvostruki seniorski prvak Hrvatske (dvorana i Zimsko bacačko prvenstvo Hrvatske) s nedavno postignutim osobnim rekordom 17.70.

Želje su jasne, ostvariti što bolji plasman i ponovno poboljšati osobni rekord. Uz njega će na put atletičari iz Dinamo-Zrinjevca, Martin Marković (disk i kugla - do 23) i Matija Gregurić (kugla - do 23) uz vođu puta i trenera Antu Pavkovića.

Svima želimo što uspješnije nastupe, sretno!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook