Međunarodna natjecanja

Jednačak otvorio dvoransku sezonu u SAD-u skokom preko 7 metara, Lazarić 2.05m

Bruno Jednačak u sredini Foto: Facebook Bruno Jednačak u sredini

Diljem svijeta natječu se naši članovi pa tako i u Americi gdje je u tijeku dvoranska sveučilišna sezona.

Nakon što je prije nešto više od mjesec dana bio skočio 6.77, Bruno Jednačak vratio se većim daljinama i u posljednjoj seriji skočivši 7.13 približio se i svom aktualnom osobnom rekordu od 7.24. Na prekrasnom izdanju dvorane "Armory Track & Field Center", smještenoj u New Yorku, jedini je skočio preko 7 metara te tako ujedno i slavio na "Columbia-Dartmouth" mitingu, a ekipno su njegovi Yale Bulldogsi bili drugoplasirani.

Unatoč očekivanom nešto manjem fondu treninga (podsjećamo kako Yale sveučilište nije primarno fokusirano na sport) pokazao je kako još uvijek može pružiti skokove na razini najboljih rezultata, a potencijalno i više od toga.

Za to vrijeme u Texasu ("Texas A&M Aggie Invitational") je Anamarija Petters na 800m bila desetoplasirana istrčavši 2:18,47. 

Svoju dvoransku sezonu otvorio je i Paolo Lazarić u Albuquerqueu, N.M., skočio je 2.05m što mu je ujedno i najbolji dvoranski skok otkada je stupio na američko tlo i svoje sveučilište "West Texas A&M". Dobar start za njega, želimo mu da zadrži razinu ili još bolje, da je još nadogradi.

Uz ove vijesti s druge strane kontinenta, vraćamo se u Europu odnosno Sloveniju gdje je Filip Pravdica na novom skakačkom mitingu u Slovenskoj Bistrici pobijedio skočivši 7.40. 

Čestitamo našim studentima!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook