Međunarodna natjecanja

IAAF World Challenge Zagreb 2017: Nastupa velik broj hrvatskih atletičara, među njima i 6 Agramera/ki

Kovačić, Bloudek, Čukman, Cepuš, Šimić i Pravdica za 'Hanžek' Foto: Renato Branđolica Kovačić, Bloudek, Čukman, Cepuš, Šimić i Pravdica za 'Hanžek'

U utorak se očekuje novo izdanje IAAF-ove World Challenge serije koja se održava u Zagrebu, u ponešto ranijem terminu naspram prijašnjih godina.

No razlika je neznatne i radi se o svega otprilike tjedan dana razlike. Uz standardno dobru kvalitetu natjecanja u smislu odaziva i dolaska međunarodnih zvijezda atletika, za dodatnu pohvalu je i jedan veći broj hrvatskih atletičara odnosno atletičarki čiji nastupi su predviđeni za ovo izdanje, a pritom se to ne odnosi samo na nacionalne discipline.

Naravno, za očekivati je i ponešto otkaza (kako u domaćem, tako i u međunarodnom kontekstu), ali to je sve standardna procedura kod natjecanja visoke razine.

Od naših članova pozive za nastup su dobili: Mateo Kovačić (400m, nacionalna disciplina), Marino Bloudek, Sven Cepuš (800m, nacionalna disciplina), Hrvoje Čukman (400m prepone), Ana Šimić (vis) i Filip Pravdica (dalj).

Čestitamo na tome i želimo im što uspješnije nastupe, a samom natjecanju što uspješnije izdanje!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook