Međunarodna natjecanja

Grdenić popravio osobni za više od 14 sekundi, Matošević za 5 sekundi, Koturu rezultat sezone

Goran Grdenić Foto: Renato Branđolica Goran Grdenić

U Ljubljani se održao miting u organizaciji Atletskog društva Mass, a nastupilo je petero atletičara i atletičarki iz našeg kluba.

Goran Grdenić je proteklih par utrka trčao zaista dobro i pokazivao kako je u dobroj formi, a danas je u tom stilu i nastavio. Sjajno je trčao na 3000m i ušao u cilj kao drugoplasirani s 8:26,91! Prijašnji osobni bio je 8:41,08. Dobar rezultat za Gorana, želimo mu da tako i nastavi.

U ovoj disciplini je nastupao i Bruno Erent koji je s 9:10,69 zauzeo 5. mjesto. Bruno je prije malo više od mjesec dana imao nešto bržu utrku, ali ponovit ćemo kako je ovo povratnička sezona za njega i svaka utrka će mu dobro doći za iduću sezonu.

Milan Kotur prvi puta se ove sezone 'spustio' ispod 53 sekunde i s dobrih 52.65 ušao u cilj. Već je nakon seniorskog prvenstva Hrvatske priželjkivao ovakvu (bržu) utrku za sebe i danas ju je zasluženo dobio.

Matea Matošević je ove sezone imala peh s ozljedom koja ju je na jedno vrijeme udaljila s atletskih terena i nije bilo jednostavno se vratiti na atletske terene, tim više što je do tog trenutka bila u zaista dobroj formi. No današnji nastup na 1500m pokazao je kako je ponovno na tragu te forme, njezin postignuti rezultat je 4:26,23, također osobni rekord (na otvorenom). Po IAAF-ovim bodovnim tablicama to je i najvrjedniji rezultat (1008) u usporedbi s ostalim našim članovima koji su nastupali.

Na troskoku je Marija Gredelj najdalje skočila u četvrtoj seriji kada je semafor pokazao rezultat 12.67. Time joj je pripalo 5. mjesto. 

Čestitamo svima!

  • Natjecanje: 8. Memorial Matica Šušteršiča in Patrika Cvetana
  • Mjesto: Ljubljana (SLO)
  • Datum: 13.7.2013.
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook