Međunarodna natjecanja

GAZ Nutrition pripremio posebne poklon pakete za AGRAM Međunarodni atletski miting 2019

GAZ NUTRITION d.o.o. kao vodeći distributer dodataka prehrani, prehrane sportaša i rekreativaca, suplemenata i sportske opreme pripremio je nešto što se tiče domaćih natjecatelja i natjecateljica za naše ovogodišnje 8. izdanje mitinga.

Konkretno, u suradnji s njima dijelit ćemo poklon pakete za sve one koji prvi puta ostvare normu za jedno veliko natjecanje ove godine (Svjetsko prvenstvo, Europsko U23 prvenstvo ili Europsko U20 prvenstvo) ili postigne hrvatski rekord. Ne sumnjamo da kandidata za ova postignuća zasigurno ima, a vidjet ćemo hoće li biti onih koji će navedeno iskoristiti.

Inače se radi o tvrtki i s bogatom tradicijom i iskustvom koju grade od 1998. godine do danas i djeluju na tržištu Hrvatske i okolice sa svjetski poznatim brandovima poput: Weider, Weider Victory, Weider Victory Endurance, Z – Konzept, Power Bar, MuscleTech, BioTech USA, All Stars, i drugi. Cilj im nije samo osigurati kvalitetne proizvode na tržištu već svojim kupcima želimo omogućiti pravilno, zdravo, učinkovito korištenje naših proizvoda.

Svoju predanost potvrđuju odličnim suradnje s mnogim hrvatskim olimpijcima, vrhunskim sportašima, vodećim sportskim klubovima, savezima i reprezentacijama.

Prate, vole i uživaju u sportu i rekreaciji, stoga kroz razna sponzorstva i donacije pomažu mnoge klubove, sportaše te ulažu u mlade nade sporta.

Osim toga, rekreativci i zaljubljenici zdravog načina života su im također jako važni! Kako bi bili što dostupniji sve većem broju osoba prisutni su u preko 300 Fitness i Wellness centara, a preko maloprodaje imaju više od 20.000 vjernih i zadovoljnih kupaca, a taj broj je u stalnom porastu. Možete ih pronaći u Zagrebu, Zadru, Splitu, Dubrovniku ili online na njihovoj stranici tj. web shopu.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook