Međunarodna natjecanja

Memorijal "Goran Subotić Tratinčica": Poseban poklon Run&Treka za pobjednika natjecanja

Kao što je već dosta poznato, u sklopu našeg mitinga poseban značaj ima Memorijalna disciplina "Goran Subotić Tratinčica", a tiče se muškog visa i našeg prerano preminulog skakača u spomenutoj disciplini.

I ove godine prva specijalizirana trgovina za trčanje u Hrvatskoj pripremila je vrlo vrijedan poklon za pobjednika memorijala.

Radi se o poklon bonu u vrijednosti od 1000kn koji će se moći iskoristiti upravo u Run&Trek dućanu na čemu se i ovim putem zahvaljujemo što su prepoznali vrijednost ove discipline za nas, a i općenito godinama to skakači diljem Hrvatske (i šire) prepoznaju pa ne sumnjamo da će ovo biti dodatni motiv za navedeno.

Lokacija dućana je u Centru Kaptol u Zagrebu i u svojoj ponudi ima proizvode vodećih svjetskih Brandova i tamo svaki trkač može pronaći adekvatnu opremu za sebe – bilo da je profesionalni, vrhunski trkač ili je samo rekreativac ili tek početnik, bilo da trči na cesti, po planinama ili na atletskoj stazi.

Run&Trek posluje od svibnja 2014. godine i nastao je sa željom da svim atletičarima pruži mogućnost opremanja na jednom mjestu uz vrhunsku uslugu, kao što se sada i možemo uvjeriti.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook