Međunarodna natjecanja

AGRAM Međunarodni atletski miting 2019: Prijave u tijeku, subota sve bliže

Vizual Foto: AK Agram/Tomislav Moze Vizual

Naše ovogodišnje 8. izdanje mitinga na rasporedu je ovu subotu 18. svibnja s početkom preliminarnog programa od 14h, a svečano otvaranje i nastavak natjecanja predviđen je od 16h.

Tradicionalno očekujemo natjecanje u rasponu od 200-300 natjecatelja, naravno iz više zemalja s obzirom na to da ipak imamo status međunarodnog natjecanja i mjesto u EA kalendaru.

Ponovno očekujemo nastupe i nekolicine najboljih hrvatskih atletičara i atletičarki ovisno o disciplinama našeg programa, a ovu priliku za ovu godinu posebno više iskoristit će i naši mlađi atletičari i atletičarke.

Po običaju smo pripremili i posebne nagrade za posebna postignuća, a i memorijalna disciplina skoka u vis "Goran Subotić Tratinčica" imat će izdvojen status, kako joj i priliči.

Osim toga, očekuje se i prijenos natjecanja uživo putem naših YouTube kanala i Facebook stranice, kao i sami rezultati uživo putem stranice Hrvatskog atletskog saveza. Posebna zanimljivost slijedi nakon zadnje discipline mitinga (4x100m štafete) nakon čega bi trebao uslijedi Pan Beer Mile Run Agram u svom 1. izdanju na našoj stazi.

O svemu tome opširnije u danima koji slijede, a do tada vas pozivamo da ne propustite priliku i budete s nama ove subote, ako već ne u svojstvu natjecatelja ili natjecateljice (prijave su do četvrtka 12h!), barem u svojstvu gledatelja ili gledateljice. Vidimo se!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook