Međunarodna natjecanja

Čukman, Mrčić i Islami na Prvenstvo Mediterana do 23 godine

Vizual Foto: FIDAL Vizual

Treće izdanje Mediteranskog mlađeseniorskog prvenstva održat će se u talijanskom Jesolu (blizu Venecije), a tamo očekujemo nastupe naša tri člana.

Norme za ovo natjecanje nisu bile nimalo jednostavno, dovoljno sve govori podatak kako su u nekim disciplinama postavljene jače vrijednosti nego za npr. Europsko mlađeseniorsko (do 23) prvenstvo. Ono što je novost za ovo izdanje je kako se dozvolio nastup starijim juniorima (1999. i 2000. godište) što u slučaju Europskih prvenstva nije slučaj.

Za pretpostaviti je kako se ipak želi dobiti malo raširenija 'paleta' natjecatelja iz što više zemalja što ove godine i jest slučaj. Naime, na ovom natjecanju se očekuju nastupi atletičara i atletičarki iz 24 države što svakako cijelo natjecanje čini dovoljno ozbiljnim.

Zanimljivo je kako su sva tri naša člana, Arijan Islami, Filip Mrčić i Hrvoje Čukman svoje nastupe osigurali već na našem mitingu početkom 5. mjeseca kada su zadovoljili postavljene kriterije.

Arijan će nastupati u bacanju diska, Filip na skoku u vis i Hrvoje na 400m prepone.

Od stručnog vodstva s njima će na put Ljiljana Ćulibrk. Putuje se u petak, povratak je u ponedjeljak.

Po primitku dodatnih informacija javit ćemo se s novim vijestima, a do tada želimo našim (te svim ostalim) reprezentativcima što uspješnije nastupe!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook