Međunarodna natjecanja

Četveroboj reprezentacija u Osijeku

Sudjelovale su Hrvatska, Česka, Mađarska i Slovenija. Za našu reprezentaciju nastupali su Lucija Kosaber, Valentina Mužarić, Petra Gamilec, Juraj Kralj i Ivan Bilonić.

 

 

Lucija Kosaber na 400m je u cilj ušla kao petoplasirana s 57.45! Najbolji je to rezultat ove sezone koji je naša Lucija istrčala, samo 1 stotinku sporije od njezinog dosadašnjeg osobnog rekorda! Dobra je to najava za iduće utrke, vjerujemo kako slijede još brže i bolje utrke za Luciju. Trčala je još i prvu izmjenu u pobjedi naše štafete na 400m, djevojke su trčale 3:47,64.

 

Na kugli je Valentina Mužarić ponovno pokazala koliko je dominatna u svojoj kategoriji, danas je čak bacala i slabije nego inače (14.78), ali i taj rezultat je bio više nego dovoljan za pobjedu! Petra Gamilec je dokazala da nedjeljni hitac na Sveticama nije bio slučajan, danas je osvojila 3.mjesto s 13.24!

 

Ivan Bilonić je nastupao na 3000m s zaprekama. Bio je još brži nego na juniorskom pojedinačnom prvenstvu Hrvatske, danas je istrčao 10:15,02! Vrijeme je to vrijedno 7.mjesta. Na još dužoj dionici, točnije 5000m nastupao je juniorski prvak Hrvatske Juraj Kralj! Utrku je završio na 8.mjestu s istrčanih 17:03,17.

 

Opširnije od ostalih rezultata možete pronaći ovdje. Sveukupno je naša reprezentacija osvojila 305 bodova (154 bodova juniori, 151,5 juniorke) i osvojila 3.mjesto.

 

Čestitamo našim reprezentativcima i reprezentaciji na postignutim rezultatima! 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook