Međunarodna natjecanja

ČESTITKA Sandri Perković, svjetskoj prvakinji u Londonu (VIDEO)

Sandra Perković Foto: Kai Pfaffenbach (REUTERS) Sandra Perković

Nakon svjetske bronce Stipe Žunića, dočekali smo i onu najsjajniju medalju, a za nju se pobrinula tko drugi nego - Sandra Perković.

Dvostruka olimpijska prvakinja vratila je ono što je bilo 'njezino' i tako se nakon svjetskog srebra iz 2015. godine vratila na najvišu stepenicu pobjedničkog postolja što se ovog natjecanja tiče.

Počelo je više nego obećavajuće, ako je hitac od 69.31 bio na sigurno onda je bilo za očekivati da će idući biti još dalji, tako je i bilo, odmah je prebačeno to za jedan metar i jedan centimetar u drugoj seriji kada je izmjereno 70.31.

Treća serija donijela je gotovo sličan hitac (70.28) kao i u četvrtoj kada je sletio 69.81. Nakon toga smo vidjeli dva prijestupa, al nije više zapravo ni bilo bitno.

Tako je svojoj više nego bogatoj kolekciji medalja s najvećih međunarodnih natjecanja pridodala još jednu zlatnu u svom najkonstantnijem i najuvjerljivijem nastupu ikad.

Sjajna je bila i srebrna Dani Stevens sa za nju rekordnih 69.64, a jedna od konstanti ove discipline je definitivno brončana Melina Robert Michon (66.21)

Uz sve velike čestitke Sandri kao glavnom akteru, isto zaslužuje trener Edis Elkasević, a ne zaboravljamo ni obitelj i njezin bliski krug ljudi kao i njezin aktualni klub HAAK Mladost. Rezultat i ostvarenje vrijedno svakog respekta, bravo! Kako to obično biva kod naših čestitki, uz nju ide i prigodni video.

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook