Međunarodna natjecanja

VIDEO: Cepuš petoplasirani na Europskom olimpijskom festivalu u novoj odličnoj utrci na 400m!

Sven Cepuš je ostvario sjajan plasman Foto: AK Agram Sven Cepuš je ostvario sjajan plasman

Predzadnji dan EYOF-a donio nam je i dugoiščekivano finale na 400m gdje smo s velikim zanimanjem ispratili Svena Cepuša.

Jučer smo pisali o Svenovom velikom napretku u ovoj disciplini i danas je pokazao kako sve to nije bilo slučajno i pružio vrlo dobru utrku u izrazitoj jakoj konkurenciji na 400m. Sve vam govori kad kažemo da je pobjednik istrčao čak 47.44!

Nakon kvalifikacijskih 49.15 i ovdje je bio jako blizu, istrčao je 49.32 i tako u cilj ušao na 5. mjestu, a za 4. mjesto ili potencijalno medalju, trebalo je trčati ispod 49 sekundi. Dojam s tribine i mali žal ostaje za tim što je definitivno djelovao da je mogao ispod 49, samo je možda malo brže trebalo istrčati prvu polovicu utrku jer je zadnjih 100 metara zaista fanatično i odlično finiširao i izborio se za spomenuti plasman!

No i ranije smo pisali kako bi bilo nezahvalno tražiti takvo što pogotovo nakon onako sjajnih kvalifikacija, a finale je bilo barem u rangu toga, mogli smo svi uživati u ovakvoj utrci. O kvaliteti rezultata i plasmana govori činjenica kako je među hrvatskim atletičarima i trkačima ovo trenutačno najbolje ostvareni plasman što vrijedi istaknuti i pohvaliti!

Čestitamo mu na osvojenoj poziciji u finalu i sjajne dvije utrke koje smo vidjeli od njega na ovom natjecanju, bravo!

  • Natjecanje: Europski olimpijski festival mladih, 5.dan
  • Mjesto: Tbilisi (GEO)
  • Datum: 31.7.2015.
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook