Domaća natjecanja

We Run Zagreb 2012 : Hrelec drugoplasirana, Josipović trećeplasirani

Najbolji pojedinci u današnjoj utrci Foto : Nike Running Hrvatska Najbolji pojedinci u današnjoj utrci

Jučer se na Jarunu održao "We Run Zagreb" pod pokroviteljstvom Nike Running Hrvatska. Odaziv je bio odličan, nastupilo je puno trkača i rekreativaca što je svakako sjajna vijest i dokaz da Zagrepčani vole trčati.

Duljina staze bila je otprilike 7.5km i od naših su se najviše istaknuli Nikolina Hrelec i Jure Josipović. Jure je stigao u cilj kao trećeplasirani s vremenom 23:25,33 dok je Nikolina svoje 2.mjesto zaslužila s istrčanih 28:00,45.

Nisu oni jedini nastupali, pouzdano znamo kako je nastupilo puno naših atletičara (kap u tom moru su Ana Fortuna, Anamarija Petreš, Goran Murić, Zoran Poznanović, Zlatko Kožuhar i mnogi drugi). Nažalost, malo je teže pronaći sva imena u rezultatima s obzirom na to da neki nisu napravili "potpune" prijave ili je Chuck Norris stvarno nastupao u ovoj utrci. 

Ipak ovdje rezultati utrke nisu u samom centru pažnje već je ovaj projekt prije svega jedna lijepa promocija atletike tj. trčanja što je naravno za svaku pohvalu. Ostaje nam samo želja za novim izdanjem i iduće godine.

Ako ste željni još više informacija i fotografija, posjetite Facebook stranicu organizatora.

Također, čestitamo našim atletičarima na rezultatima i plasmanima!

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook