Domaća natjecanja

VIDEO: Mrčić uvjerljiv u novoj pobjedi na memorijalnom Božićnom dvoranskom skakačkom mitingu

Pobjednik Mrčić, još jednom Foto: AK Agram Pobjednik Mrčić, još jednom

Prvi puta se u atletskoj dvorani na Velesajmu održao Dinamov dvoranski skakački miting u spomen na njihovog trenera Željka Šobota (sva prijašnja izdanja održana su u dvorani pri Boćarskom domu "Zrinjevac"), a tradicionalno su nastupali i naši članovi među kojima se očekivano istaknuo Filip Mrčić u svom možebitno zadnjem nastupu kada je u pitanju juniorski staž.

Od njega smo vidjeli jedan skok tehnikom škarica na zagrijavanju na visini od 1.61, a nakon toga je sve iz prve skakao na visini od 1.79, 1.85, 1.91, 1.94, 1.97, 2.00, 2.03 i 2.06m. 

Zatim je prvi neuspješan bio na 2.09 uz vrlo uspješan popravak u drugom pokušaju. Iduća je bila visina od 2.12 metara koju ovaj puta nije uspio skočio, ali je nešto što možemo očekivati u idućim natjecanjima.

Do osobnog rekorda u konkurenciji kadeta stigao je drugoplasirani Tin Jelić preskočivši 1.64m, a prvi neslužbeni atletski nastup ubilježio je i Luka Čičak na 1.49m što je bio njegov rezultat danas.

Još jedno 2. mjesto imali smo kod mlađih juniorki, Lea Babić je sa skokom od 1.58 bila samo na centimetar od osobnog rekorda u dvorani. U konkurenciji kadetkinja nastupe su imale Paula Herceg (1.46m) i Carmen Heinrich (1.31m). 

Najmlađi od naših bio je Goran Šustek kao pobjednik mlađi kadet, preskočio je 1.43m za poboljšanje osobnog rekorda.

Prvih tri je dobilo prigodne medalje (svaka dobna kategorija), a pobjednik Mrčić i prigodni trofej za apsolutnog pobjednika. Čestitamo svima!

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook