Domaća natjecanja

Održana jubilarna 10. Božićna utrka (FOTO)

Po završtetku utrka Foto: AK Agram Po završtetku utrka

Na kraju se po ugodnom vremenu održala Božićna utrka čime smo obilježili prvih deset revijalnih izdanja iza nas, i već sada veselimo se idućoj u 2019.!

Ovaj puta smo imali malo drugačiji redoslijed održavanja, tako smo prije početka Božićne utrke održali novi Božićni izazov gdje su zaista sjajni bili Alen Kolar i Filip Mrčić, a nakon toga smo proglasili laureate za 2018. godini, a o tome ćemo u zasebnom članku.

Vremenski smo bili odlični i odmah nakon toga krenule su standardne 3 utrke gdje je kako smo i najavili, svatko trčao prema svojoj želji i nahođenju te ne sumnjamo da će Renato Branđolica imati ponovno kvalitetne fotografije za isporučiti. 

Drago nam je bilo vidjeti puno lica koja možda nisu s nama često na treninzima ili natjecanjima, ali zato su se pojavili ovdje, a i bio je tu niz mnogih naših bivših atletičara i atletičarke koje uvijek rado vidimo.

Nakon utrke uslijedila je tradicionalna zabava i druženje za lagano zaključivanje ove 2018. godine.

Još jednom se zahvaljujemo svima na dolasku, vjerujemo da je bilo standardno ugodno i veselo čime smo svi skupa pridonijeli još jednom uspješnom događaju. Vidimo se iduće godine!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook