Domaća natjecanja

VIDEO: Božićni skakački mitinzi u Brežicama i Zagrebu

Kadetkinje - Drugoplasirana Lea Babić i trećeplasirana Gloria Markušić s pobjednicom Šandrić i Mirom Šobot Foto: AK Agram Kadetkinje - Drugoplasirana Lea Babić i trećeplasirana Gloria Markušić s pobjednicom Šandrić i Mirom Šobot

Iza nas su već tradicionalna natjecanja koja se održavaju prije Božića i predstojećih praznika, a u njima je sudjelovalo i nekoliko naših članova.

U petak se 22.12 održavao Božićni miting Brežica na kojem je nastupila Lara Juriša na skoku s motkom i njezinih preskočenih 3.66 vrijedilo je osvajanja 2. mjesta. Dan poslije u dvorani pri Boćarskom domu "Zrinjevac" održalo se 7. izdanje skakačkog memorijalnog mitinga "Željko Šobot", u spomen na preminulog trenera Dinamo-Zrinjevca.

Slijedom "produženog" vikenda ovaj puta nastupalo je nešto manje naših članova i članica od očekivanog, ali ovi koji su bili, bez medalja nisu otišli.

Tako su kod kadetkinja do 2. i 3. mjesta stigli Lea Babić i Glorija Markušić skočivši 1.50 odnosno 1.45. Uspješan svoj prvi atletski nastup imao je Tin Jelić preskočivši 1.55m u kategoriji mlađih kadeta čime mu je za broj pokušaja pripala 2. pozicija. Samo 5cm bio je slabiji Jurica Hercigonja u kategoriji mlađih juniora čime mu je pripalo mjesto unutar 5.

Sutra slijedi naša revijalna Božićna utrka pa ćemo tako zaključiti ovaj blagdanski period natjecanja i druženja.

Čestitke!

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook