Domaća natjecanja

FOTO: Prekrasno vrijeme za još jednu prekrasnu Božićnu utrku

Start 3. utrke za najstarije Foto: Nikola Di Giusto Start 3. utrke za najstarije

Deveto izdanje Božićne utrke ove godine je pomalo nezgodno 'palo' u nedjeljno jutro i podne, ali sukladno tradiciji nismo htjeli modificirati termin već smo ostali vjerni 24.12 kao datumu održavanja i bio je to pun pogodak.

Odaziv je na kraju bio i bolji od planiranog s obzirom na većinu obaveza ili odsustva jednog dijela članova, a vrijeme skoro pa proljetno, a ne zimsko!

Nakon prošlogodišnjih bitno hladnijih uvjeta očito je ova godina bila suprotnost. Samim time nije bilo Božićnog izazova, ali igrao se Božićni graničar pa kasnije i nogomet.

Sam ton revijalnosti nije se mijenjao, iako možemo istaknuti pobjednike u tri utrke prema dobi - Olja Galić kod najmlađih, Roko Milatić kod nešto starijih i Luka Medvidović kod najstarijih gdje su ove godine svakako sjajni bili naši roditelji koji su se priključili u nikad većem broju.

Današnjom obranom naslova pobjednika Luka je stigao i do svoje druge uzastopne pobjede u ovoj utrci.

S obzirom na to da smo prije tjedan dana na rođendanskoj zabavi povodom 10 godina proglasili laureate za 2017. godinu, ovaj puta smo imali samo kratku svečanost gdje smo najmlađima uručili diplome uz poklon-paketiće. 

Uz sve to, topla zima vratila nam je Djeda Mraza/Božićnjaka od prije dvije godine.

Zahvaljujemo se svima na dolasku i što su nam se pridružili u stvaranju još jednog uspješnog izdanja Božićne utrke u kojem smo se ponovno svi lijepo pripremili za Božić koji je pred nama. A iduće godine očekuje nas i jedan lijepi jubilej jer će Božićna utrka doživjeti svoje 10. izdanje.

Veselimo se tome kao i još jednom hvala svima na svemu u ovoj godini!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook