Domaća natjecanja

Uspješno 4. izdanje Božićne utrke

Na samom startu treće utrke Foto : AK Agram Na samom startu treće utrke

Božićna utrka za ovu godinu ponovno se održala u pomalo nekarakterističnim (dobrim) uvjetima za ovo doba. Sve se održalo sukladno najavama tako da smo na kraju ponovno kao i prošle godine imali 4 revijalne utrke.

Prvo su nastupali hodači i hodačice, a zatim je uslijedio nastup najmlađih (od 2002. godišta i mlađi). Nekima je bilo nešto teže, nekima nešto lakše, ali najbitnije je kako su svi uspješno došli do cilja. Najbrže su bila Til Ocvirk (1. mjesto) i Lea Glas (odmah uz nju, 2.mjesto). Til je pobjedila i prošle godine, očito je u ovo vrijeme uvijek posebno inspirirana. Treću utrku su trčali dječaci i djevojčice od 1999. godišta i stariji dok se na kraju održala utrka u kojoj tradicionalno trče najstariji članovi. Kod '99 godišta i mlađih najbrži je bio Josip Šuflaj, a kod najstarijih Mateo Kovačić.

Nakon održanih utrka uslijedila je podjela diploma najmlađim članovima, ali neočekivano velik interes vidjeli smo i kod starijih članova. Podsjetimo, cijela ova manifestacija prvi puta se održala 2009. godine i to samo u jednoj utrci. Svake godine napredujemo, pa samim time imamo i više utrka, a ovogodišnji noviteti su "Božićni izazovi", nadamo se kako će i ta tradicija zaživjeti.

Zahvaljujemo se svima na dolasku i što ste uveličali značaj ove Božićne utrke. Nama je bilo lijepo i ugodno tijekom današnjeg jutra (i podneva), nadamo se kako dijelite naše mišljenje. Ostaju nam još želje za iduću godinu da se okupimo u još većem broju!

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook