Domaća natjecanja

RASPIS Prvenstvo Hrvatske u štafetama - Festival hrvatske atletike u 2. izdanju

Jedan od ovogodišnjih vizuala - Zvonimir Topić i Katarina Ivšac Foto: AK Agram/Renato Branđolica Jedan od ovogodišnjih vizuala - Zvonimir Topić i Katarina Ivšac

Nakon prošlogodišnjeg uspjeha natjecanja na kojem je nastupilo 100 štafeta diljem Hrvatske, natjecanje se nesumnjivo pokazalo punim pogotkom i nema razloga da ga ne vidimo ponovno u novom izdanju u našoj organizaciji.

Raspis natjecanja nalazi se u linku ispod članka. Molimo sve da obrate posebnu pozornost na njega, s obzirom je nešto drugačije od ostalih. Iz tog razloga je dokument opširniji nego inače, a za sve dodatne upite postoje ostali kanali komunikacije.

Nakon što je Svjetsko prvenstvo doživjelo svoj uspjeh, drago nam je kako je na našu inicijativu (zajednička ideja trenera i atletičara) Natjecateljska komisija Hrvatskog atletskog saveza prepoznala projekt i pružila mu šansu koju vjerujemo, ovo natjecanje nije propustilo i također se jako dobro prihvatilo.

Dobitna formula se nije mijenjala tako da imamo program identični prošlogodišnjem i za nadati se je što boljoj vremenskoj prognozi i uvjetima.

Kao i prošle godine nadamo se da će klubovi diljem Hrvatske složiti svoju štafetu (ili još bolje, štafetE) i sudjelovati u ovom posebnom natjecanju kao uvod u novu atletsku sezonu na otvorenom.

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook