Domaća natjecanja

PRELIMINARNE Startne liste: Velika borba za trofeje juniorskog Kupa Hrvatske

Vizual Foto: AK Agram Vizual

U organizaciji našeg kluba očekuje nas ovosezonski Kup Hrvatske za juniore i juniorke koji je popraćen još boljim odazivom naspram prošle godine što nas izuzetno veseli, veća i bolja konkurencija učinit će ovo uvijek zanimljivo natjecanje još dodatno kvalitetnijim.

Preliminarne startne liste, tehničke upute i satnicu možete pronaći u linku ispod članka.

Nakon prošle legendarne 2015. u kojoj smo učinili 'nemoguće' i osvojili sveukupno preko 1000 bodova (1037), što je rekord koji će definitivno biti teško za ponoviti (bilo kome), u ovo izdanje ne ulazimo ništa manje 'gladni' ili manje motiviraniji.

Bez ikakve sumnje glavni cilj će biti ponovno ispisati povijest, ovaj puta ne toliko bodovno, iako naravno da ih želimo osvojiti što više jer jedino tako se i može do pobjede, koliko sam plasman. Naime, do sada u povijesti ovog natjecanja uzastopno je osvojeno najviše 5 naslova, a osvajanje 6. uzastopnog bio bi trenutak kojem do sad nismo svjedočili u ovom tisućljeću.

Razloga za optimizam uvijek imamo, ali bez ikakve bahatosti i podcjenjivanja jer jedino tako se može do određenog uspjeha.

Vrijedi spomenuti kako su posebno za ovo natjecanje od strane Hrvatskog atletskog saveza dozvoljeni nastupi izvan konkurencije s obzirom na to da je skraćen rok za Prvenstvo Mediterana do 23 godine, a i u bližem inozemstvu nema mitinga na kojem bi stariji atletičari i atletičarke mogli nastupati. U situaciji kakva atletika (nezasluženo) jest, pozdravljamo ovaj potez, treba o svim dobnim kategorijama brinuti i pružiti im priliku više.

Vremenski uvjeti ne bi trebali biti napeti i problematični, očekuje se vikend bez padalina, ostaje nam za vidjeti kakav će vjetar biti.

Osim našim članovima i članicama, svima želimo što uspješnije rezultate, kako u pojedinačnom kontekstu, tako i u samom smislu ovog natjecanja. Sretno!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook