Domaća natjecanja

Vukančić trijumfalno ušla u 2019. godinu!

Katarina Vukančić Foto: Renato Branđolica Katarina Vukančić

U Varaždinu se tradicionalno održala Novogodišnja utrka, već 41. po redu, natjecanje koje nije prošlo bez naših članova odnosno članica.

Najbolja žena bila je upravo Katarina Vukančić koja je na utrci dugačkoj 5km bila sigurna pobjednica istrčavši 15:36, a čip sugerira još brže vrijeme od 15:34. Ključni trenutak utrke dogodio se na otprilike 3. kilometru utrke kada je Katarina promjenom napravila razliku, odvojila se i ciljem zasluženo prošla kao najbrža! Veseli vidjeti kako je iza sebe ostavila mnoga eminentna i poznata imena na ovim prostorima, počevši od Olivere Jevtić, Zite Kacser... Kao sedmoplasirana ciljem prolazi Tina Šmid (17:21), a u kategorijskom poretku drži još bolji plasman. 

Dosta slično trčale su i mame koje su očito željele poput svojih kćeri aktivno krenuti s 2019. godinom pa bez daljnjega možemo reći da im je to i uspjelo, 64. mjesto pripalo je Sandri Šmid (24:59, 24:48 čip) i 71. mjesto Marini Vukančić (25:41, 25:30 čip).

Bilo je tu sigurno još naših članova, ali malo je stupac s klubovima 'izmiješan' pa je teško pratiti, ali u gornjemu poretku npr. možemo vidjeti Sonju Škevin koja inače triatlonka u Swibiru, ali godinama nastupa za naš klub na atletskim natjecanjima. Ona je ovdje bila 12. s 19:06.

Čestitamo svima koji su radno krenuli s novom godinom, posebno pobjednici!

  • Natjecanje: 41. Novogodišnja utrka
  • Mjesto: Varaždin
  • Datum: 1.1.2019.
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook