Domaća natjecanja

Održan 1. PAN Beer Mile Run Agram: Uspješan početak jedne lijepe tradicije! (VIDEO)

Ekipa na okupu nakon završetka Foto: AK Agram Ekipa na okupu nakon završetka

Po završetku AGRAM Međunarodnog atletskog mitinga održalo se 1. izdanje Beer Mile Run Agrama pod pokroviteljstvom Pan pive.

Konačni odaziv bilo je 15 natjecatelja od čega su nam 2 bile i natjecateljice, a s obzirom na prvo izdanje radi lakšeg praćenja i natjecanja podijelili smo ih u 3 skupine gdje je bilo zaista zanimljivo za pratiti ovu drugačiju vrstu natjecanja. Kao što smo i u samom natjecanju u više navrata rekli, izgleda puno teže nego što bi se na prvu činilo.

Dobili smo i prvog pobjednika s neslužbenim rekordom od 7:02,13 u liku Svena Mujadžića, a na postolju su mu se priključili Hrvoje Barić i Petar Krišto. Pobjeda kod žena pripala je Valentini Galkovski (8:57,30), a srebrna je bila Veronika Jurišić (10:48,96). Osim lijepog natjecateljskog odaziva, onaj u publici bio je još bolji, osim onih koji su nakon mitinga ostali pratiti ovu "disicplinu", stiglo je i puno prijateljica-prijateljica ovih natjecatelja tako da smo imali i sjajnu atmosferu u kojoj smo i zaključili ovo natjecanje.

Za iduće izdanje idemo na još bolji i veći odaziv te još masovnije natjecanje!

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook