Domaća natjecanja

Odlični nastupi naših članova na Hvarskom polumaratonu

Isječak iz plakata za utrku Foto : Hvarmarathon Facebook Isječak iz plakata za utrku

Prije dva dana (25.08) održao se 2. po redu međunarodni Hrvarski polumaraton na istoimenom otoku. Od naših članova nastupali su Juraj Kralj, Marin Galić i Kristina Štefanec.

Radi se o poprilično zahtjevnoj stazi sa 10,5 km uspona, a k tome svakako pridodajte i velike vrućine po kojima se trči. Sigurno kako bi niže temperature više odgovarale trkačima, ali nerealno je takve uvjete očekivati u ovom terminu. 

Kod seniora, od naših je u cilj prvi ušao Juraj Kralj i osvojio je 20. mjesto s istrčanih 1:45:10. Zanimljivo kako je Juraj bio jedan od najmlađih natjecatelja ovdje (još samo dva trkača su rođeni 1993. godine) i ovo mu je bio prvi nastup na ovakvoj utrci. Odlično se snašao, a uz više utrka i iskustva sigurno će doći još kvalitetniji rezultati!

Nedguo zatim, točno četiri minute kasnije u cilj je ušao Marin Galić i time osvojio 27.mjesto u konkurenciji muškaraca, a u poretku kategorije M40 zauziima visoko 4.mjesto! U ženskoj konkurenciji Kristina Štefanec sveukupno je osvojila 10.mjesto, a njezino vrijeme je 2:04:08. Marin i Kristina također su odlično reagirali u već spomenutim uvjetima, a uz još više treninga doći će i još bolji rezultati.

Čestitamo na postignutim plasmanima i istrčanim rezultatima!

  • Natjecanje: 2. Hvarski polumaraton
  • Mjesto: Hvar
  • Datum: 25.8.2012
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook