Domaća natjecanja

Nastavak lijepe tradicije na AGRAM jesenskom prvenstvu 2019

U pripremi za natjecanje Foto: AK Agram U pripremi za natjecanje

I ove godine u jesensko doba održali smo našu inačicu klupskog natjecanja.

Promjenjivo vrijeme kroz ovaj tjedan ponovno je bilo sklono našim mladim natjecateljima i natjecateljicama te se sve skupa održalo u vrlo ugodnim uvjetima.

Za ovo izdanje smo ponovno 'miksali' s disciplinama te smo imali trčanja od 120, 400 i 1500 metara. Oni najmlađi članovi vrtića imali su poligon koji je u ovom izdanju održan u dvije varijante (jedna malo lakša i jedna malo teža) kako bi dodatno ubrzali natjecanje u smislu da natjecatelji natjecateljice ne čekaju predugo za svoju diplomu, a neki od njih su se kasnije okušali i u ovim disciplinama sa starijima.

Po pitanju tehničkih disciplina, odlučili smo se na provjereni recept sa skokom u dalj i bacanjem medicinke gdje se ponovno generacijski poklopilo da je u nekom godištu bio enorman odaziv.

Natjecanje je održano u trajanju oko 1h i koju minutu duže te smo ponovnoza starije imali i podjelu medalja uz spomenute diplome koje su bile osigurane za sve sudionike.

Unatoč klasičnom 'spajanju' vikenda kada je u pitanju državni praznik koji nam je na rasporedu 8.10. (utorak), ponovno smo imali lijep odaziv, vidjeli neka imena i lica koja su se već okušala, ali i neke kojima je ovo bio debitantski nastup. Prvi, a vjerujemo ne i zadnji.

Imamo ponovno i rezultate u linku ispod članka, iako oni nisu primarni za slučaj da postoje greške i potrebne korekcije slobodno nam se javite na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Puno hvala svima na dolasku i sudjelovanju na natjecanju čime su pridonijeli nastavku tradicije da ovo natjecanje održavamo već više godina i nadamo se nastavku istog. Veselimo se novoj prilici!

 

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook