Domaća natjecanja

Nakon mlađejuniorskog, red je za mlađeseniorsko dvoransko prvenstvo Hrvatske 2017

Prošlogodišnje finale 60m Foto: AK Agram Prošlogodišnje finale 60m

Naslov sugerira jasno kako nas tjedan dana poslije očekuje novo dvoransko PH u Rijeci, a za to vrijeme nekolicina naših članova nastupat će i u Beču na mitingu.

Preliminarne startne liste i satnica su već objavljene i možete ih pronaći u linku ispod članka. Sutra (subota) očekuje nas natjecanje predviđeno za mlađe seniore i seniorke, ali i juniore i juniorke koji imaju pravo nastupa jer u suprotnom bi sigurno imali slabije i manje konkurentnije natjecanje.

Kao i svake godine, jedan dio natjecatelja nećemo gledati na ovom natjecanju poput onih rođenih 1994. godine s obzirom da su sada u 2017. godini izlazno godište svi oni rođeni 1995. godine. No i u takvom razvoju događaja ponovno ima zanimljivih disciplina i dvoboja te vjerujemo kako će očekivanja biti opravdana.

Za to vrijeme u Beču se održava "Indoor Track&Field Vienna" miting na kojem bi trebali nastupiti Hrvoje Čukman (400m), Sven Cepuš i Marino Bloudek (400 i 800m). Listu prijava za natjecanje također možete pronaći u linku ispod članka.

Svima želimo puno sreće i što uspješnije nastupe!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook