Domaća natjecanja

Najava i ponovno LIVE STREAM: Pojedinačno seniorsko prvenstvo Hrvatske 2017

Logo priređivača streama Foto: AK Agram Logo priređivača streama

Iako će ovo natjecanje organizirati AK Dinamo-Zrinjevac i Zagrebački atletski savez, dogovorena je suradnja u kojoj će za vas ZAS osigurati prijenos uživo koristeći naše resurse potrebne za live stream natjecanja za najbolje seniore i seniorke diljem Hrvatske.

Ove godine nakon duže vremena vratile su nam se norme za natjecanje što je kao i kod svakog noviteta donijelo 'dvosijekli mač' kod nekih disciplina, ali u svakom slučaju imamo jedno natjecanje u kojem bi trebali nastupiti trenutačno oni najkvalitetniji uz neke standardne ili opravdane izostanke atletičara i atletičarki.

Uz startne liste koje se nalaze u linku ispod ovog članka i najave, sa zadovoljstvom možemo najaviti kako će i ovo natjecanje imati prijenos UŽIVO putem našeg etabliranog YouTube kanala koji je sukladno našim željama i očekivanjima iz natjecanja u natjecanje bio sve bolji i kvalitetniji što se posebice moglo vidjeti posljednji put na ekipnom seniorskom prvenstvu Hrvatske.

Prijenos će biti moguće gledati preko OVOG LINKA, a na dan natjecanja postavit ćemo i posebne članke kao potvrdu navedenog.

Svim natjecateljima i natjecateljkama želimo puno sreće i što uspješnije nastupe!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook