Domaća natjecanja

Muriću nova pobjeda u maratonu

Goran na jednom dijelu utrke Foto : Ivan Murgić Goran na jednom dijelu utrke

Nakon velike pobjede na Plitvicama gdje je osvojio naslov prvaka Hrvatske u maratonu, Goran Murić nakon nešto više od mjesec dana ponovno je trčao na jednom maratonu, ovaj puta bio je to "13. Sljemenski maraton".

No radi se o ipak nešto drugačijoj utrci gdje su uvjeti znatno teži i sama postavka staze je bitno drugačija obzirom da se trči kroz prirodu. Goran se odlično snašao i pobjedio s istrčanih 3:22:54! Zanimljivo je za spomenuti kako je svoj prvi maraton Goran istrčao upravo na ovoj utrci, bilo je to 2005. godine. Uostalom, o svemu opširnije najbolje je posjetiti njegov blog i pročitati izvještaj naziva "Sretni 13. Sljemenski maraton". Možete to napraviti klikom na ovaj link

Rado bi smo vam dali link za izvještaj od strane organizatora, ali postavljen je samo link na rezultate. Pitamo se zašto...

Osim Gorana, svoj nastup za naš klub ubilježio je Marin Galić. Njegovo istrčano vrijeme je 4:46:15, a sveukupno ostvareni plasman je 23.mjesto. Još bolju poziciju zauzima gledamo li samo M40 kategoriju - 4.mjesto!

Osim maratona, trčala se štafeta, 14km i mali krug. Na 14 km je nastupio još jedan naš član, Zoran Poznanović. Osvojio je 12.mjesto s istrčanih 1:08:30. Nije sve ostalo samo na dečkima, istu dionicu trčala je i Kristina Štefanac. Njezin istrčani rezultat je 1:29:52 zahvaljujući kojem je osvojila 16.mjesto. 

Mali krug je bio dugačak 5km, a tamo je nastupila Petra Štefanović, članica naše atletske škole. Od 24 natjecatelja bila je druga najmlađa, ali to ju nije spriječilo da pobjedi u ženskoj konkurenciji! Sveukupno je također ostvarila odličan plasman, osvojila je 4.mjesto s istrčanih 27:16.

Čestitke svima na osvojenim mjestima i istrčanim rezultatima!

  • Natjecanje: 13. Sljemenski maraton
  • Mjesto: Zagreb
  • Datum: 8.7.2012
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook