Domaća natjecanja

Veliko ime na Mitingu otvorenja sezone: Dolazi Ana Šimić

Koliko će skočiti u subotu, 3. svibnja? Foto: FaH Koliko će skočiti u subotu, 3. svibnja?

Ove godine osim memorijalne discipline muškog skoka u vis, prvi puta u povijesti mitinga održat će se i žensko izdanje skoka u vis, a ovaj tjedan smo dobili informaciju kako u toj disciplini možemo očekivati nastup Ane Šimić!

Hrvatska olimpijka, višestruki sudionik europskih i svjetskih prvenstava (kako u dvorani tako i na otvorenom), prvakinja Mediterana te redovita natjecateljica na atletskoj Dijamantnoj ligi odlučila je novu sezonu otvoriti upravo na našem mitingu!

Iza Ane je odlična dvoranska sezona u kojoj je popravila svoj osobni rekord za 1cm i on sad iznosi 194cm, a uz to je drugi puta u karijeri nastupila na Svjetskom dvoranskom prvenstvu u Sopotu gdje je osvojila 16. mjesto.

Vratimo se vremenski još malo unatrag, u prošlu, 2013. godinu, koju zasigurno pamti po mnogim lijepim sportskim postignućima. Osim nastupa na Europskom dvoranskom prvenstvu i Svjetskom prvenstvu te zlata na Mediteranskim igrama, Ana je u Budimpešti 10. srpnja preskočila sjajnih 196cm.

Prema sadašnjoj satnici, skok u vis za žene počinje u 16:30h i ne sumnjamo kako je njezin nastup još jedan dobar razlog više da dođete vidjeti što nas sve očekuje na startu nove atletske sezone.

Veselimo se njezinom dolasku na naš miting i želimo joj što uspješnije otvaranje sezone! 

  • Natjecanje: Miting otvorenja sezone
  • Mjesto: Zagreb
  • Datum: 3.5.2014.
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook