Domaća natjecanja

Matošević pobjednica 18. Žumberačke utrke i 2. međunarodne utrke "Klinča Sela"

Matea Matošević Foto: Renato Branđolica Matea Matošević

Atletski vikend osim Svjetskog prvenstva u planinskom trčanju i prvenstva Hrvatske za mlađe seniore i seniorke ponudio je i neke od drugačijih utrka gdje su od naših nastupali Matea Matošević, Antonija Žalac, Mladen Meštrović i Marko Blažević.

Matea je bila prva natjecateljica koja je stigla u cilj utrke "Klinča Sela", do pobjede je došla zahvaljujući postignutom rezultatu 35:06! Matea se odlično nosila i s muškim dijelom populacije, sveukupno je u cilj stigla kao četvrtoplasirana.

Dan ranije nastupala je u Sošicama na Žumberačkoj utrci te je na stazi dugačkoj 15,5km također uvjerljivo stigla do pobjede. Ovdje je istrčala 1:01:32. Dvije pobjede u dva dana, super!

Desetoplasirana na utrci Klinča Sela bila je sve aktivnija Antonija s istrčanih 46:15. Jednako uspješan po pitanju plasmana bio je Mladen Meštrović, a on je u cilj ušao s 38:30. Poput Mateje, nastupao je dan ranije na Žumberačkoj utrci i u cilj ušao za točno 1 sat i 6 minuta što mu je donijelo 16. mjesto. Zaključit ćemo članak s našim zadnjim članom koji je nastupao u Klinča Selu. Marko je završio na 56. mjestu s vremenom 47:51.

Čestitke na rezultatima!

  • Natjecanje: 2. međunarodna utrka "Klinča Sela"
  • Mjesto: Klinča Sela
  • Datum: 8.9.2013.
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook