Domaća natjecanja

LIVE STREAM/STARTNE LISTE/REZULTATI Prvenstvo Hrvatske u trčanju na 12 sati 2022

Ovogodišnji vizual Foto: 12HR Ovogodišnji vizual

Zadnji ovogodišnji prijenos uživo na našem YouTube kanalu zaključujemo s drugim izdanjem otvorenog Pojedinačnog i ekipnog prvenstva Hrvatske u trčanju na 12 sati.

Osnovne informacije

Atletski klub Sljeme i naš klub su isti osigurali za vas, a natjecanje će uglavnom kroz statični dio biti ispraćeno u cijelosti uz dvije napomene.

Prva se tiče dijelova videa, njih će biti tri iz tehničkih razloga, a to je da moguće da YouTube video preko 12 sati ne arhivira i sačuva što svakako želimo izbjeći. Tako da je raspon prijenosa podijeljen u opisu ispod.

Druga se odnosi na zvuk kojeg ovdje uglavnom neće biti (osim na početku i kraju utrke uz proglašenje) jer u suprotnom je nemoguće izbjeći konflikt s učestalim problemom glazbene podloge i autorskih prava YouTube. Sve ponovno sa željom da nam videozapisi ostanu sačuvani.

Podsjetimo, ovo je ujedno i posljednje ovogodišnje prvenstvo Hrvatske nakon čega će u domaćem pogledu natjecateljska sezona biti definitivno zaključena i jedino još ostaje Europsko prvenstvo u krosu, ali to je već međunarodna sfera i nevezana za ovo natjecanje.

Svima želimo puno sreće i uspjeha, određeno iskustvo već postoji pa se nadamo još boljim postignućima naspram prošle godine!

Satnica

08:00 Start trke na 12 sati i štafeta

14:00 Start trke na 6 sati

20:00 Završetak trke

21:00 Proglašenje

Prijenos natjecanja (I. dio od 7:50 do 12:50 / II. dio od 12:50 do 17:50 / III. dio od 17:50h do proglašenja)

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook