Domaća natjecanja

LIVE STREAM/STARTNE LISTE/REZULTATI Kup/Ekipno PH za juniore i juniorke 2021

U čijim rukama će završiti trofeji? Foto: AK Agram U čijim rukama će završiti trofeji?

Nakon jednodnevnog natjecanja kao što je Prvenstvo Hrvatske u štafetama, vrijeme je za dvodnevno masovno natjecanje - Kup Hrvatske i Ekipno prvenstvo Hrvatske za juniore i juniorke.

Kako to obično biva, natjecanje je popraćeno velikim odazivom tj. većim od očekivanog s obzirom na to da smo bili prisiljeni dodatno produžiti natjecanje i krenuti ranije 1. dan. Uvid u startne liste jasno sugerira kako je to zaista slučaj te nema sumnje da nas očekuju nova zanimljiva nadmetanja u borbi za trofeje.

Što se satnice i početka tiče, to znači 14h oba dana (kladivo), a nakon toga kreću i ostale discipline. Vremenska prognoza je promjenjiva te se nadamo kako će sve biti u redu kako bi mogli imati i prijenos na našem YouTube LIVE kanalu. Tehnička situacija će diktirati hoće li biti jednog ili više dijelova. 

Kvaliteta prijenosa ide u HD rezoluciji, a po završetku natjecanja slijede objave u još većoj 4K razlučivosti. Preporuka za pretplatu (subscribe) na naš kanal (što radi dobivanja obavijesti o početku prijenosa, tako i objavi novih videa) i dalje vrijedi.

Rezultate uživo možete pratiti putem stranica Hrvatskog atletskog saveza.

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook