Domaća natjecanja

LIVE STREAM Ekipno dvoransko prvenstvo Hrvatske, 1. liga - 2. kolo 2021

Ivana Lončarek nastupa na 60 i 60m prepone na ovom izdanju Foto: Renato Branđolica/AK Agram Ivana Lončarek nastupa na 60 i 60m prepone na ovom izdanju

Nastavlja se natjecanje najvišeg ranga hrvatske atletike.

Uspješno smo proveli prošlu nedjelju i 1. kolo u prijenosu uživo na našem YouTube LIVE kanalu, a pritom je sama interakcija gledatelja i publike (online) bila najveća-najaktivnija koju pamtimo otkada radimo streamove. Vidjet ćemo čeka li nas isto za 2. kolo.

Naravno, prilikom toga molimo sve da se zadrži granica dobrog ukusa kako se isto ne bi pretvorilo u nepotrebna vrijeđanja te diskriminiranja atletičara i atletičarki od čega se jasno i glasno ograđujemo.

Što se tehničkih problema tiče, protekli vikend je u jednom trenu postojao problem sa zvukom što ćemo sada svakako probati izbjeći, ali s druge strane, ponovi li se, prioritet je da svi mogu gledati sliku jer publika i dalje nije dozvoljena u dvorani.

Po običaju, idućih dana nakon završetka 2. kola slijedi i objava zasebnih videozapisa u bitno višoj rezoluciji (4K) s obzirom na to da prijenose radimo u HD rezoluciji.

Preporuka je pretplata (subscribe) na naš kanal kako bi dobivali obavijesti o početku prijenosa kao i objavi novih videa.

Početak prijenosa predviđen je prije 10h kada i počinje natjecanje pa sve do otprilike 20h kada bi trebalo završiti prema satnici. Veselimo se novim atletskim nadmetanjima i uzbuđenjima!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook