Domaća natjecanja

Kros u Vinkovcima

Vinkovci Vinkovci

Sutra nas očekuje Ekipno prvenstvo Hrvatske u krosu, natjecanje koje će se održati u organizaciji Atletskog kluba Cibalia iz već spomenutog grada.

Naš klub natječe se na ovom natjecanju od 2009. godine, već tada smo osvojili sveukupno 3.mjesto. Uspon je nastavljen iduće godine kada osvajamo 2.mjesto i konačna potvrda kvalitete stigla je prošle godine kada smo uvjerljivo i nadmoćno pobjedili u sve tri kategorije (muškarci, žene i sveukupno). Nije nimalo upitno da novim pobjedama težimo i ove godine.

Početak natjecanja predviđen je za 11h. Samim time kreće se vrlo rano, u 5h. Stoga još jednom svima koji se sutra natječu poručujemo da dođu bar 10 minuta prije predviđenog vremena.

Broj prijavljenih naših atletičara i atletičarki je 61. Što se vremenske prognoze tiče, meterolozi najavljuju većinom sunčano vrijeme uz povremene naoblake, a prosječna temperatura sutra bi trebala biti 9 celzijevih stupnjeva. No kakvi god uvjeti bili, naši atletičari i atletičarke trenirali su po svim mogućim nepogodama i sigurno će biti spremni na eventualne nepogode. Na kraju svega, svi trče u jednakim uvjetima. Najbitnije je hrabro i borbeno nastupiti! Uz dobro navijanje bit će još lakše.

Kompletna startna lista i satnica su objavljene, možete pogledati dokument OVDJE.

Želimo Agramerima i Agramerima sretan put uz želje da ostvare što bolje rezultate!

 

 

 

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook