Domaća natjecanja

Inspirirani Agrameri i Agramerke na 3.kolu HALS-a

Ana Šarić Foto : AK Agram Ana Šarić

U nedjelju se na stadionu SRC Mladost održavalo 3.kolo HALS-a za starije kategorije, a nastupilo je nekoliko naših atletičara.

Želimo li biti precizniji, reći ćemo kako je nastupilo nekoliko naših bacača. Uz jedan debitantski nastup, svi su postavili svoje nove osobne rekorde što je za svaku pohvalu!

Valentina Slobodić je za više od 2 metra popravila svoj osobni rekord na disku (1kg), on sada iznosi 37.28. Osim osobnog rekorda, ovim rezultatom je ostvarila i uvjerljivu pobjedu! Mjesto odmah iza Valentine pripada Ani Mariji Bonić, također je bacila disk najdalje do sada i njezin osobni rekord sada iznosi 28.28

Izuzetan napredak na kladivu (3kg) pokazuje Ana Šarić, ona je jučer najdalje bacila do 43.67 što je za čak 10 metara bolji rezultat u usporedbi s onim iz Splita! Podsjećamo, tamo se prije dva tjedna održao Kup Hrvatske za juniore i juniorke. Ana je ovim rezultatom osvojila 2.mjesto. Antonela Popko također je ostvarila bolji rezultat nego u Splitu bacivši 33.02, rezultat vrijedan 4.mjesta.

Trend postavljanja osobnih rekorda slijedi i Demir Kolarević postavljanjem svog novog osobnog rekorda na bacanju diska (1,5 kg)! Novi osobni sada glasi 47.19, a njime je jučer osvojio 2.mjesto.

Spomenimo i prvi nastup Luke Mesarića u dresu našeg kluba. Ostvario ga je na bacanju kladiva bacivši 37.33, a time je osvojio 3.mjesto u konkurenciji mlađih juniora. 

Čestitamo svima na postignutim osobnim rekordima, ovo je zaista lijepa uvertira za nastavak sezone koji slijedi. 

  • Natjecanje: 3.kolo Hrvatske atletske lige sjever
  • Mjesto: Zagreb
  • Datum: 3.6.2012
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook