Domaća natjecanja

FOTO i VIDEO: Vikend pred nama u znaku kadetskog i seniorskog Kupa Hrvatske

Trofej Foto: AK Agram Trofej

Pred nama je atletski vikend prepun događanja za naše članove svih dobnih kategorija - kadeti i kadetkinje putuju u Osijek na Kup Hrvatske s ciljem obrane naslova dok će seniori i seniorke u Zagrebu krenuti u borbu za trofej i pritom pokušati povratiti pobjedu iz 2013. godine. 

Preliminarne startne liste, satnicu i tehničke upute za neko vrijeme možete pronaći na stranicama Hrvatskog atletskog saveza ili ispod članka. Prvotni termin seniorskog Kupa Hrvatske trebao je biti tjedan prije mlađeseniorskog prvenstva Hrvatske, a kako se nije našao nitko zainteresiran, organizacije se prihvatio HAS u suradnji s našim klubom. U spomenutom terminu se natjecanje nije moglo održati radi 65. izdanja Hanžekovićevog memorijala.

Bilo kako bilo, prema startnim listama možemo očekivati zanimljiva i uzbudljiva natjecanja koje smo vam u prijašnjim danima najavili putem socijalnih mreža, fotografijama ili video putem. Tako je naš mlađeseniorski prvak Hrvatske, Dominik Grdanjski, u razgovoru za stranicu iskoristio priliku i najavio seniorsko natjecanje (od 4 minute pa nadalje):

Finaliste kadetskog natjecanja mogli ste pratiti na našem Instagramu ili Facebooku (kronološki):

Sretno svima!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook